Ha azt szeretnénk hogy jobban hasonlítson az eredeti gold fishli-re, akkor használjunk csak sima lisztet és kevésbé karakteres sajtot, illetve díszítés előtt megkenhetjük tojással, hogy fényesebb is legyen. Persze ez utóbbi még jobban meglassítja az egész folyamatot :) Ha valaki kipróbálja így is, számoljon be róla :)
Hozzávalók:
- 200 gramm sárga cheddar sajt
- 70 gramm vaj
- 80 gramm sima liszt
- 30 gramm tk liszt
- 1/8 tk só
- 1/2 tk sütőpor
- kevés fokhagymapor
- díszítésnek fekete és fehér szezámmag esetleg mák
- Gyúrjuk össze a hozzávalókat.
- Ha nagyon ragad és kezelhetetlen, tegyük a hűtőbe egy időre.
- Nyújtsuk vékonyra, szaggassuk halacska formára és díszítsük ízlés szerint.
- 180 fokra előmelegített sütőben 12 perc alatt süssük készre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése